Domaća natjecanja

Dva cestovna vikenda pred nama, prvo trkački, a idući tjedan hodački

Šibenska riva - jedno od poprišta događanja Foto: SŠSD Šibenska riva - jedno od poprišta događanja

Nakon uzbuđenja na Zagrebačkom maratonu protekli vikend, nastavljamo u ovom cestovnom 'štihu' za ovaj mjesec gdje nam je ovaj tjedan u subotu od 10:30 do 13h na rasporedu Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju, a natjecanje se održava u Šibeniku.

Tamo očekujemo nastupe naših devetero članova, konkretnije to su Petar Bratulić, Filip Svalina, Domagoj Jakopović (10km - seniori), Katarina Vukančić, Sandra Šrut (10km - seniorke), Nikola Klarić (10km - juniori), Leonarda Farkaš (10km - juniorke), Olja Galić i Lorena Bartaković (3km - kadetkinje).

Tako ćemo imati i mušku seniorsku ekipu u borbi za trofej dok će se sve ostalo gledati u pojedinačnom kontekstu gdje nesumnjivo imamo kandidate za medalje.

Idući tjedan očekuje nas vjerojatno nikad jače Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u cestovnom hodanju jer se u sklopu natjecanja održava 14. "Ivan Starek" koji ove godine privlači niz kvalitetnih međunarodnih natjecatelja s obzirom na to da je staza na Jarunu službeno verificirana i vrijedit će za kvalifikacije (i bodove) na 20km u poretku za Olimpijske igre iduće godine.

No o tome nešto više idući tjedan, a do tada želimo sreću našim cestovnim trkačima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook