Domaća natjecanja

28. Plitvički maraton: Pobjeda Livaković na 5km

Foto: plitvicki-maraton.com Početak jučerašnje održane utrke Foto: plitvicki-maraton.com

U Plitvicama se održalo 28. izdanje maratona, a osim 42km održale su se još dvije utrke, jedna na 5km i druga na 16km.

Utrka na 5km predviđena je za mlađe trkače, od juniora i juniorki do kadeta i kadetkinja. Upravo se u ovoj posljednjoj skupini istaknula Josipa Livaković koja je uvjerljivo pobijedila s istrčanih 21:29! Nakon nje iduća najbrža naša članica bila je Lara Cota kao četvrtoplasirana s vremenom 23:24. Petra Štefanović u ovoj utrci je došla do 8. mjesta, a u cilj je ušla s vremenom 25:08.

Imali smo predstavnika u kadetskoj konkurenciji, još jedan mladi trkač iz obitelji Cota, a ime mu je Dan. Ciljem je prošao kao 43. s istrčanih 39:32.

U juniorskoj konkurenciji nastupao je Maksim Marinov, mladi triatlonac iz TK Swibir. Maksim je osvojio 3. mjesto, kroz cilj je prošao za 19:10. Drago nam je da se uspješno vratio utrkivanju nakon jedne lakše ozljede.

Kristina Škevin nastupala je na utrci dugačkoj 16km i s 1:21:43 utrku završila na 14. mjestu. Na glavnoj utrci, maratonskoj utrci, trčao je Marin Galić i završio utrku za 4:10:46. Time je zauzeo 109. mjesto.

Isprika ako netko od naših članova nije spomenut u članku, nije baš jednostavno to naći s obzirom na to da u rezultatima nisu navedeni klubovi pored imena.

Čestitamo svima na postignutom!

  • Natjecanje: 28. Plitvički maraton
  • Mjesto: Plitvice
  • Datum: 2.6.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook