Statistika

Posjećenost i demografija internetske stranice za 2013. godinu (1)

Ponovno vam predstavljamo detaljnije statističke podatke vezane uz našu stranicu za 2013. godinu pod pokroviteljstvom Google Analyticsa. U prvom dijelu donosimo vam općenite podatke o posjećenosti stranice u više stavki i demografske podatke.

 

Nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi kako su ovi podaci točni, ali vjerujemo kako je Googleova tehnologija jedna od preciznijih po pitanju praćenja raznih podataka vezanih uz web stranice.

Kako bi dodatno 'pojačali' ovu rubriku statistike, uskoro ćemo objaviti i usporedbe između 2012. i 2013. godine kako bi mogli još bolje usporediti razlike.

Za uvećani prikaz kliknite desnim klikom na sliku i odaberite opciju "Otvorite sliku".

Osnovi podaci - posjećenost stranice

1aOsnovnoL

Zahvalni smo svakome od ovih naših 21.056 posjetitelja koji su nas posjetili 68.691 puta, a pritom su stranicu pregledali skoro 200 tisuća puta, preciznije, radi se o brojki 197.641 kao i što sami možete vidjeti.

Demografski podaci - Države

1bDemografija-Zemlje

Najbitnije je napomenuti kako "(not set)" slobodno možemo pribrojiti Hrvatskoj, rekli smo na vrhu teksta kako je Analytics najbolji za praćenje ovakvih podataka, ali ni to ne znači kako je 100% pouzdan. Što se samih rezultata tiče, više nego logično je vidjeti Hrvatsku uvjerljivo na broju 1, ali drago nam je za vidjeti kako se naša stranica sve više i više prati u drugim (ponajviše susjednim) državama.

Demografski podaci - gradovi u Hrvatskoj

1bDemografija-Gradovi

Ponovno je nimalo neočekivano da je zagrebački klub najpraćeniji upravo u svom gradu. Zato je zanimljivije pratiti ostale gradove, Split je najbliži 2000, a prvih tisuću prolaze i Rijeka, Varaždin i Zadar također nije daleko od toga.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook