Statistika

Pojedinačno osvojeni bodovi na juniorskom Kupu Hrvatske 2015: Topić i statistički najjača karika natjecanja

Kvalitetno iskoristio nastupe u 5 disciplina - Zvonimir Topić Foto: AK Agram Kvalitetno iskoristio nastupe u 5 disciplina - Zvonimir Topić

Povodom osvajanja Kupa Hrvatske za juniore i juniorke sa nikad viđenih 1037 bodova pripremili smo tablicu koja točno prikazuje koliko je tko točno osvojio i samim time ugradio određen broj bodova.

Napominjemo kako se radi o jednom statističkim podatku, jasno je kako su u startu npr. dugoprugaši hendikepirani radi različitih ograničenja vezana uz discipline, ali i samu dob. Primjera se uvijek može pronaći, tablica služi kao dodatna i vjerujemo, zanimljiva informacija.

Jednako smo zahvalni svakome tko je sudjelovao u ovom uspjehu jer maknite li jedno-dva imena, već nemate ovu impresivnu brojku od 1037. Svaki bod je bitan pri postizanju rekorda, samim time i svaka osoba.

Radi potreba dobivanja jednakog broja osvojenih bodova, članovima štafete davali smo četvrtinu njihovog sveukupnog osvojenog broja bodova. "D" je skraćenica za "Disciplinu", a u tablici su navedeni bodovi osim ako su 0, to nismo pisali.

Za dodatno uvećani prikaz kliknite desnim klikom na sliku i odaberite opciju "Otvorite sliku".

Tablica 1: Prikaz osvajača bodova pojedinačno

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook