Ostalo

Završilo glasovanje i biranje disciplina za Miting otvorenja sezone 2015. popraćeno fantastičnim odazivom

Miting otvorenja sezone 2015. Foto: AK Agram/Tomislav Moze Miting otvorenja sezone 2015.

Tijekom ovog tjedna za naše posjetitelje stranice postavili smo i otvorili anketu u kojoj smo ponudili glasovanje za discipline Mitinga otvorenja sezone u muškoj i ženskoj kategoriji.

S jednog uređaja se od ponedjeljka do subote moglo glasovati svaka 24 sata s odabirom dvije discipline, posebno kod muškaraca i žena.

Odaziv je bio iznad očekivanja, već prvi dan smo imali prilike vidjeti i čuti kako su atletičari i atletičarke različitih klubova iskoristili svu moć i popularnost društvenih mreža kako bi pokušali izboriti željenu disciplinu. Pritom su (naravno) glasali i oni koji nisu u tom tražili vlastiti interes već birali discipline za koje smatraju da bi mogla biti zanimljiva i jaka konkurencija na startu sezone na otvorenom. Posljednji dan ponovno je 'užario' našu stranicu i anketu.

Cjelokupna ideja ove ankete zapravo je bila i takve prirode te nam je drago nam je kako su to i drugi prepoznali. Jedina disciplina koju nismo naveli u anketi je skok u vis kod muškaraca s obzirom da je to memorijalna disciplina i njezino održavanje nije upitno. Sveukupni broj glasova je čak 2552, a rezultati ankete su sljedeći:

Muškarci

Od 1458 glasova najviše je dobila "Motka", čak 478 glasova (32.78%), a drugoplasirani je "Troskok" s 306 glasova (20.99%).

Potonja disciplina će se sigurno održati dok je naša želja identična i kod skoka s motkom s obzirom da je to disciplina s najviše osvojenih glasova. No pritom moramo istaknuti problematične i loše uvjete (počevši od strunjača za motku) za održavanje, ali već su poduzete određene mjere i vjerujemo kako će se motka skakati na Mitingu otvorenja sezone.

{sl_advpoll id='4' width='100%' center='1' title='Anketa MOS - 1'}

Žene

I ovdje je zabilježeno preko 1000 glasova, točnije 1094 njih, a među njima vaši odabiri su "5000m", disciplina je dobila 234 glasova (21.39%), a drugi odabir je "200m" sa 197 glasova (18.01%). Nema ničeg spornog i spomenute discipline zasigurno će biti uvrštene u program natjecanja.

{sl_advpoll id='3' width='100%' center='1' title='Anketa MOS - 2'}

Iskreno se zahvaljujemo svakom tko je sudjelovao u odabiru!

Idući tjedan možete očekivati raspis sa svim disciplinama osim ovih odabranih i znanih iz ankete.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook