Ostalo

Velesajamski maraton na dvoranskom juniorskom PH, Lončarek nastavlja, a Šimić započinje sezonu

Dominik Krešo i Jakov Vuković jedni su od natjecatelja Foto: AK Agram Dominik Krešo i Jakov Vuković jedni su od natjecatelja

Vrijeme je i za prvi pravi domaći, ali i međunarodni vikend tj. subota gdje nas očekuje dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke (U20), Ivana Lončarek još jednom nastupa u Beču, a prve skokove u vis očekujemo od Ane Šimić u Hustopeču.

Ana će skakati na tradicionalno jakom mitingu u sklopu tamošnjeg Moravia Toura i bit će zanimljivo za vidjeti koliko visoko će skakati u Češkoj.

S druge strane, Ivana je prošlu subotu trčala u Beču u sklopu Erima Athletics mitinga, a sada se održava natjecanje naziva Indoor Track & Field gdje nas očekuje još duže i veće natjecanje, a našu članicu utrke na 60m prepone, ali i čistih 60m prema dosadašnjim listama prijava.

A za svo to vrijeme u Zagrebu u atletskoj dvorani Velesajam očekuje nas jedno dugačko izdanje juniorskog prvenstva, vjerojatno duže nego što smo s obzirom na preliminarnu satnicu u raspisu očekivali, ali odaziv je sjajan i u takvim situacijama potrebno je prilagoditi se. Naša ekipa je najbrojnija pa sukladno tome očekujemo i nova odličja i uspjehe.

Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook