Ostalo

Pokrovitelji Mitinga otvorenja sezone 2015: Makromikro grupa d.o.o., Run & Trek i Offset

Naši pokrovitelji Foto: Pokrovitelji Naši pokrovitelji

Ukratko vam predstavljamo naša tri pokrovitelja za ovogodišnji Miting otvorenja sezone 2015 na rasporedu 2. svibnja u subotu, od 15:30h.

Makromikro grupa d.o.o.

Osnovana je 2014. god., a nastala je spajanjem tvrtki Makromikro d.o.o. i Stublić Impex d.o.o., obje s dvadesetpetogodišnjom tradicijom i značajnim iskustvom na tržištu informatičke opreme, uredskog potrošnog materijala i papirnate konfekcije. Poslujemo na lokaciji Zagreb-Buzin, Bani 73/B, gdje je smješteno centralno skladište od 6000 m2, veleprodaja, računovodstvo i uprava. Trenutno zapošljavamo oko 130 djelatnika, a za efikasnu i promptnu isporuku koristimo vlastiti vozni park, te usluge kurirskih službi.

U našoj ponudi, između ostalog imamo:

  • - računalni hardware, software, pisače i potrošačku elektroniku
  • - potrošni materijal za pisače, fotokopirne i fax uređaje (tinte, tonere, termo folije i ribbone)
  • - uredski potrošni materijal (kuverte, registratore, fotokopirne papire, spajalice, spojnice, olovke, flomastere, tekst markere, fascikle, bilježnice, samoljepljive papire, ladice za spise...)
  • - uredsku opremu (uništavačke dokumentacije, klamerice, uređaje za plastificiranje i termo uvez, koševe za smeće, uredske stolice, vješalice...)
  • - baterije: Duracell, Panasonic i Agfa
  • - LED žarulje

U našem asortimanu je preko 10.000 artikala kako vlastite robne marke, tako i renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača. Distributeri smo brendova kao što su: Brother, Lexmark, Emtec, T'nB, Print-Rite, Emstar, Double A, Deli, Stimy i Rapesco, i partneri tvrtki: HP, Canon, Epson, Lenovo, Xerox, Satzuma i drugih.

Osim same trgovine navedenom robom, posjedujemo i vlastitu proizvodnju kuverti sa i bez tiska, koje izvozimo i na tržište susjednih zemalja. Kvaliteta proizvoda i usluga, fleksibilnost i konkurentnost na tržištu, temelj su našeg poslovanja.

Vizija tvrtke je da postanemo jedno od najznačajnijih vele trgovačkih poduzeća u ovom segmentu, kako u zemlji tako i u regiji, kao i pružiti sigurnost i povjerenje da nas kupci prepoznaju kao dugoročnog partnera. Također djelujemo i putem naših šesnaest maloprodajnih poslovnica diljem Hrvatske, od čega je sedam smješteno na području grada Zagreba i Velike Gorice.

Kao ekološki osviještena tvrtka, preko naše sestrinske firme Makromikro d.o.o. možemo Vam pružiti uslugu zbrinjavanje elektroničkog otpada (otpisanog hardware-a, praznih tintnih i laserskih kazeta i sličnog potrošnog materijala), uz izdavanje zakonski propisane potvrde o zbrinjavanju istog. Jedna smo od rijetkih tvrtki koja uz prodaju informatičke opreme i potrošnog materijala za pisače, posjeduje dozvolu za obavljanje djelatnosti skupljanja, skladištenja i oporabe neopasnog otpada, izdanu od strane Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske.

Run & Trek

Run & Trek prva je specijalizirana trgovina za trčanje u Hrvatskoj.

Nalazi se u Centru Kaptol u Zagrebu i u svojoj ponudi ima proizvode vodećih svjetskih brandova – Nike, Salomon, Asics, Garmin, adidas, Li Ning, Mizuno, Brooks, New Balance, Polar, Saucony, Ironman... U Run & Treku svaki trkač pronaći će adekvatnu opremu za sebe – bilo da je profesionalni, vrhunski trkač ili je samo rekreativac ili tek početnik, bilo da trči na cesti, po planinama ili na atletskoj stazi.

Run & Trek jedini u Hrvatskoj u svojoj ponudi ima Nike sprinterice te nudi mogućnost organizirane nabavke opreme za atletske klubove. Otvoren je od svibnja 2014. godine i nastao je sa željom da svim atletičarima pruži mogućnost opremanja na jednom mjestu uz vrhunsku uslugu!

Offset.hr

Renomirana tvrtka koja pruža samo kvalitetne usluge svojim klijentima te su u mogućnosti su odraditi i najzahtjevnije tiskarske projekte uz vrhunsku ekspertizu u području grafike. 

Ključ dosadašnjeg uspjeha upravo se i odražava kroz individualan pristup svakom klijentu zasebno, a pritom se uvažuju sve njegove posebnosti i specifičnosti, kao i poštivanje zadanih rokova isporuke. 

Offset je danas bitno ime na tržištu sa iskustvom, dugogodišnjom tradicijom te nesumnjivom kvalitetom proizvoda i usluga.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook