Ostalo

Osam godina Atletskog kluba Agram

Osam godina je iza nas... Foto: AK Agram Osam godina je iza nas...

Prije točno osam godina, na današnji dan, osnovan je atletski klub imena Agram

Došao je i taj trenutak, obilježavamo 8. godina rada našeg kluba. Nije puno, ali nije ni malo. Iza naš još je jedna uspješna godina prepuna uzbudljivih atletskih, ali i neatletskih trenutaka. Veselja i radosti oko rezultata, plasmana i medalja kao i do sada - nije nedostajalo. Bit će drugih prilika za posebne rekapitulacije i prisjećanja, sezona ipak još traje. 

Od srca se zahvaljujemo svima koji doprinose, pomažu i sudjeluju u radu kluba. Napisano se ne odnosi samo na atletičare i trenere, već na ljude iz našeg sporta - sponzore, profesore, prijatelje, simpatizere našeg kluba itd. Vama ostavljamo na procjenu da se prepoznate u jednoj od ovih 'kategorija'. Stvarno, hvala vam!

Proslavit ćemo novu obljetnicu kako joj priliči, ali ne brinite se, nećemo se zaustaviti već nastavljamo 'punom parom' dalje i naravno ovim putem pozivamo sve koji nisu (a možda bi željeli) da postanu dio našeg kluba, neka ne čekaju i pridruže nam se! Ako ne u stvarnom svijetu, onda barem u virtualnom, gdje uz našu klupsku stranicu redovito napreduju naša Facebook stranicaTwitter profilInstagram profil i YouTube kanal.

Nećemo duljiti, sretan vam i nam 8. rođendan!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook