Ostalo

Niz natjecanja pred nama: Noćni varaždinski miting, Novo Mesto, mlađejuniorsko PH u Čakovcu i povratak u Zagreb

Atletske staze Foto: AK Agram (montaža) Atletske staze

U vrlo kratkom razdoblju očekuje nas puno raznih atletskih događanja, ne sumnjamo prepuna zanimljivih događanja!

Varaždin i Atletski klub Sloboda ove godine su se odlučili za organizaciju 1. Noćnog atletskog mitinga što je zasigurno jedna vrsta atraktivnosti koja na ovim prostorima nedostaje. Naravno, uz to je poželjno imati dobru vremensku prognozu, a čini se kako nas u srijedu očekuju vrlo dobri uvjeti za natjecatelje s obzirom na to da program obitava s pretežito kraćim disciplinama uz izuzetak one na 10000m.

Četvrtak će biti miran, ali svakako vrijedi istaknuti veliko međunarodno natjecanje kao što je miting Dijamantne lige u Rimu gdje će nastupati najbolje hrvatske atletičarke što će se zasigurno pratiti.

U petak nekolicina naših atletičara bi mogla na kratak put na miting u Novo Mesto, a tijekom vikenda nakon mjesec dana pauze, očekuje nas nastavak pojedinačnih prvenstva Hrvatske, a prvi u redu je onaj za mlađe juniore i juniorke s mjestom događanja u Čakovcu.

Tamo idemo sa željama da okrunimo što više prvaka Hrvatske, a vjerujemo kako će biti puno i medalja srebrnog te brončanog sjaja za naše atletičare i atletičarke. Ponedjeljak ćemo odmoriti od atletskih uzbuđenja, a već u utorak na Sveticama će se održati "Dinamo 2015" miting, neposredno prije festivala hrvatske atletike u subotu.

Radi se o natjecanju u organizaciji našeg kluba i Hrvatskog atletskog saveza - Ekipno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u novom, do sad neisprobanom, ali potencijalno zanimljivom formatu, ali o tome ćemo imati posebnu najavu(e).

Uživajmo u onome što slijedi i svima želimo puno sreće u ova nepuna dva tjedna!

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook