Ostalo

Međunarodna subota i domaća nedjelja za kraj uzbudljivog rujna

Stadioni u jednom (Zagreb, Velenje, Breclav) Foto: mix Stadioni u jednom (Zagreb, Velenje, Breclav)

Nakon što nam je prošli vikend prošao prožet Kupovima Hrvatske, ovaj će biti nešto drugačiji. Tijekom subote pratimo dva međunarodna natjecanja - Balkanation a.k.a. Ekipno seniorsko prvenstvo Balkana u Velenju, Sloveniji i međunarodni susret kadetskih reprezentacija u Breclavu, Češka. U nedjelju nas očekuje Ekipno juniorsko prvenstvo Hrvatske, rekli bi smo u njegovom standardnom terminu.

Ranije smo već ovaj tjedan najavili ova dva međunarodna natjecanja u pregledu naših pozvanih članova kojih će ovdje biti čak 16! Vrijedi par rečenica posvetiti Ekipnom juniorskom prvenstvu u Zagrebu gdje ćemo kao i prošle godine sudjelovati, ovaj puta s pokušajem i željom obrane naslova u obje konkurencije.

Format natjecanja se nije mijenjao, klub po disciplini bira jednog člana, a maksimalan broj osvojenih bodova se formira prema broju ekipa. Primjerice, prošle godine u ženskoj i muškoj konkurenciji smo imali 7 ekipa što znači da prvoplasirani osvaja 7 bodova i tako sve do posljednjeg s 1 bodom.

Prošle godine smo bili poprilično uvjerljivi, ali svaka sezona piše novu priču i veselimo se ovom natjecanju koje je za mnoge simbolično privođenje sezone kraju.

Svima koji nastupaju ovaj vikend želimo puno sreće i što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook