Ostalo

DVANAEST godina Aletskog kluba Agram

Novi rođendanski vizual Foto: AK Agram Novi rođendanski vizual

Na 12. dan u listopadu svake godine slavimo našu obljetnicu rada i postojanja pa je tako simbolično ove godine upravo taj isti broj ujedno i rođendanski.

Natjecateljska godina sama po sebi nije gotova, iako već u nekim segmentima dojmove možemo sumirati, biti zadovoljni učinjenim i nastojati održati isto, a negdje napraviti i nove iskorake.

Uostalom, veseli nas svake godine zastati na trenutak i osvrnuti se na dosadašnji rad, kako unutar same jedne godine, tako i ovih 12.

Najvažnije od svega nam je iskoristiti priliku i zahvaliti se našim atletičarima, atletičarkama, trenerima, trenericama, profesorima, profesoricama, sponzorima, prijateljima, prijateljicama, simpatizerima, roditeljima i šire tj. sve one koji se na neki način smatraju djelom našeg kluba.

Uostalom, pojedinac ne čini klub već bitno veća skupina koja je redovito troznamenkastog broja. Svi koji žele postati dio ove priče, najboljeg atletskog kolektiva u državi, uvijek to mogu napraviti.

Koristimo priliku ponovno vas uputiti i na naše društvene mreže koje se u nekim stvarima sigurno prate i više od stranice koja je ipak osnovno glasilo. Tako da nas slobodno pratite našu Facebook stranicu koja ima više od 10000 'lajkova', Instagram profil preko pratitelja ili Twitter račun. Tu je i brzorastući YouTube kanal koji svakom godinom raste pa tako sada ima čak preko 4500 videozapisa.

Nakon jedne svemirske atmosfera u protekloj klupskoj 11. godini, malo smo se vratili u zemaljske okvire, ovaj puta nešto apstraktnije što ponovno ima jednu simboliku(e) vezano za broj koji obilježavamo.

Sretan 12. rođendan!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook