Ostalo

Najava: Božićna utrka 2019

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Nakon jubilarnog 10. izdanja, nastavljamo dalje i pripremamo novu Božićnu utrku koja nam se tradicionalno održava 24. prosinca u 12h.

Revijalni karakter ovog natjecanja već je mnogima poznat kao i to da se trči 400 metara, a svatko bira svoj način izvedbe. Obično ne bude jedna utrka već više njih kako bi izbjegli nepotrebno 'gužvanje' na startu.

Vremenska prognoza sugerira još jedno izdanje bez snježnih padalina što je također jedna od tradicija natjecanja. Nikada se nije dogodilo da nas dočeka snijeg na utrkama te će očito to biti ovako i u 2019. godini.

Što se programa tiče, okupljanje je predviđeno za 11:30h, a oko 12h bi počeli s natjecanjima.

Unutar toga održat ćemo i svečanost proglašenja najboljih atletičara i atletičarki Agrama za 2019. godinu i podijeliti diplome.

Tko zna, možda nas opet dočeka i Božićni izazov iako prošlogodišnji s Alenom Kolarom i Filipom Mrčićem ostaje u sferi nezaboravnog.

Po završetku utrka i podjela očekuje nas i prigodna zabava što je poziv svim našim članovima, članicama, užim-širim obiteljima, prijateljima, sponzorima, simpatizerima kluba da dođu na druženje i sumiranje godine.

Vidimo se u utorak!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook