Međunarodna natjecanja

U utorak počinje Svjetsko juniorsko (U20) prvenstvo: Nastupaju Bloudek, Cepuš, Mrčić i Šrut

Sandra, Marino, Sven i Filip u Tampereu (FIN) Foto: Renato Branđolica Sandra, Marino, Sven i Filip u Tampereu (FIN)

Sedamnaesto izdanje ovog natjecanja održat će se u Finskoj tj. Tampereu, u razdoblju od 10. do 15. srpnja, dakle od utorka do nedjelje.

Kao što smo već kroz više izvještaja spominjali, tamo će nastupiti šestero hrvatskih reprezentativaca, od čega je čak četvero iz našeg kluba. Prema dosadašnjoj satnici (koja uvijek može doživjeti određene preinake), raspored njihovih (prvih) nastupa predviđen je ovako:

UTORAK

  • Sandra Šrut (3000m zapreke, kvalifikacije) - od 8:30h po našem vremenu (ovisno o skupini kojoj bude smještena)

ČETVRTAK

  • Filip Mrčić (skok u vis, kvalifikacije) - u 18:20h po našem vremenu

PETAK

  • Marino Bloudek i Sven Cepuš (800m, kvalifikacije) - od 9:25h po našem vremenu (ovisno u skupini kojoj budi smješteni)

Dobra je vijest kako je IAAF krenuo stopama EA po pitanju live streama preko interneta te iako prvotno nismo bili na popisu, bit će prijenosa natjecanja i za Hrvatsku.

Detaljnije o nastupima ćemo po običaju, dan prije njihove discipline, a tada ćemo biti i informiraniji po pitanju konačne satnice i skupina. 

Zasada od osnovnih statističkih podataka vrijedi istaknuti onaj kako se očekuje nastup preko 1400 atletičara-ki iz 150 zemalja. Sjajno!

Koristimo priliku da čestitamo naših četvero atletičara i atletičarki na prvom uspjehu koji su već postigli, a to je ispunjenje norme (koje nisu nimalo jednostavne) te se nadamo da će šansu za nastupom ovdje iskoristiti za još nešto više! Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook