Međunarodna natjecanja

Pravdica sutra u Tunisu na 2. izdanju Prvenstvu Mediterana do 23 godine

Logo natjecanja Foto: koesport.fr Logo natjecanja

Dočekao je Filip Pravdica i jedan svoj lijep trenutak na međunarodnoj atletskoj sceni, točnije rečeno, na Prvenstvu Mediterana za mlađe seniore i seniorke.

Reputacijski zasigurno spomenuto natjecanje nije u samom vrhu atletike, ali neosporivo se radi o skupu kvalitetnih pojedinaca na jednom mjestu. Naime, s obzirom na to da se održava samo u dva dana (4. i 5. lipnja), Mediteranska atletska unija je donijela poprilično jake norme za ovu posebnu dobnu kategoriju u kojoj pravo nastupa imaju osobe rođene samo 1994.,1995. i 1996. godine.

Tako da se kod nekih disciplina dogodilo da sama norma bude jača od norme za Europsko mlađeseniorsko prvenstvo.

Sve u svemu, drago nam je da je Filip svojom vrhunskom povratničkom dvoranskom sezonom u više navrata nadmašio normu skoka u dalj (7.50) potrebnu za nastup na ovom natjecanju.

Prema satnici njegov nastup predviđen je u 18:15 po lokalnom vremenu, što bi značilo da počinje u sat vremena kasnije po našem vremenu. Zasada same startne liste nisu objavljene tako da bi eventualno mogli nagađati o broju sudionika. Od ostalih hrvatskih reprezentativaca, u različitim disciplinama nastupa još 5 djevojaka.

Želimo mu puno sreće i što uspješniji nastup kao nagradu za već sada lijepu sezonu u 2016. godini. Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook