Međunarodna natjecanja

Počinje 22. Europsko prvenstvo: Yann Senjarić nastupa sutra u 11:15h (VIDEO)

Prvi puta na Europskom prvenstvu - Yann Senjarić Foto: AK Agram Prvi puta na Europskom prvenstvu - Yann Senjarić

Od 12. do 17. kolovoza u Zurichu, Švicarskoj, održat će se Europsko seniorsko prvenstvo u kojem očekujemo nastup troje naših članova. Prvi u 'vatru' ide Yann Senjarić u kvalifikacijama na 400m prepone.

Njegova disciplina na rasporedu je u 11h, a trčat će se u 5 kvalifikacijskih skupina. Yann je smješten u treću, tako da njegov nastup možemo očekivati oko 11:15h, preciznije prema Europskoj Atletskoj Asocijaciji u 11:16h.

U polufinale će proći 4 najbrža iz skupine i još dodatna četvorica po najbržem vremenu.

Želimo našem sjajnom preponašu što uspješniji prvi nastup na jednom ovako velikom natjecanju i prije svega još jednu brzu utrku. Najavio je kako se sjajno osjeća, posljednjih tjedana se nije natjecao i dodatno posvetio pripremama za Europsko prvenstvo i nadamo se da ćemo vidjeti još jedan nastup s vremenom bržim od 51 sekunde pa samim time i osobni rekord.

Podsjetimo, ove sezone je u Varaždinu prije mjesec dana istrčao 50.88. Njegov nastup možete pratiti preko službenog live streama kojeg je ponovno pripremila čelna atletska europska organizacija i još jednom ćemo iskoristiti priliku da pohvalimo taj sjajan potez.

Prije nastupa, za uvod jedan sjajno ukomponirani novi video, uživajte!

Sretno Yann!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook