Međunarodna natjecanja

Kovačić, Čukman i Cepuš na 65. izdanju Hanžekovićevog memorijala

Mateo Kovačić, Hrvoje Čukman i Sven Cepuš Foto: Renato Branđolica Mateo Kovačić, Hrvoje Čukman i Sven Cepuš

U Zagrebu će se u utorak, 8.9.2015., održati 65. izdanje mitinga, na kojem bi u nacionalnim disciplinama trebali nastupiti Mateo Kovačić, Hrvoje Čukman i Sven Cepuš.

Ove godine u programu mitinga nalaze se nacionalne discipline 400 i 800m, a slijedom ovosezonskih kvalitetnih rezultata koje je ovaj trojac postizao, zasluženo su dobili pozive za nastup na mitingu dugačke tradicije, trenutačno u IAAF-ovoj World Challenge seriji.

Mateo Kovačić i Hrvoje Čukman nastupat će na 400m u 18:40 dok Sven Cepuš trči 800m u 19h. Napominjemo da službenih startnih lista nema i moguće su promjene početka utrka, ali dođe li do toga, pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Jedini s iskustvom nastupanja ovdje je Mateo koji tako nakon 2013. i 2014. godine ponovno dobiva priliku nastaviti svoj niz nastupa ovdje, a Hrvoje i Sven prvi puta nastupaju pred domaćom i nadamo se brojnom publikom. 

Izvrsna je to prilika da se pozdravi devetoplasirane u svijetu (Mateo i Hrvoje) te petoplasiranog u Europi na olimpijskom festivalu mladih (Sven).

Čestitamo našem trojcu na pozivu te im želimo što uspješniji nastup, a cjelokupno se nadamo što uspješnijoj organizaciji i izdanju IAAF World Challenge Zagreb, sretno!

  • Natjecanje: IAAF World Challenge Zagreb 2015
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 8.9.2015.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook