Međunarodna natjecanja

Kotur 51.42! Grdenić ispod 4 minute!

Naši atletičari su na ekipnom prvenstvu Europe (2.liga) postigli odlične rezultate!

 

Milan Kotur uspješno se vraća nakon ozljede! Već je u svojoj 2.utrci ove sezone trčao 51.42 i pobjedio (jedini od naših u muškoj reprezentaciji!)! Pobjedom je osvojio 8 bodova za reprezentaciju! Nedostajalo mu je 20 stotinki da ispuni normu za Europsko prvenstvo u Barceloni! Milan je i dao kratku izjavu za službene stranice ekipnog prvenstva Europe (2.liga) :

 

"Ovo je bila moja 2. utrka ove sezone budući da sam se oporavljao od ozljede. Smatram da sam postigao dobar rezultat uzevši u obzir vremenske uvjete s kojima smo bili suočeni."

 

Goran Grdenić također je odlično trčao na 1500m! U cilj je ušao kao sedmoplasirani i popravio svoj osobni s 4:06,68 na 3:57,76! Osvojio je 2 boda za reprezentaciju!

 

Na 400m nastupala je Romana Tea Kirinić i 4.mjestom (55.12) osvojila novih 5 bodova za reprezentaciju!

{pullquote}LOŠI VREMENSKI UVJETI...

Organizatori su bili prisiljeni prekinuti natjecanje te će se koplje (ž), troskok (ž) i motka (ž) održati sutra, zbog čega natjecanje počinje ranije.{/pullquote}

 

Bruno Erent je "uskočio" na 5000m i osvojio 1 bod za reprezentaciju (16:16;65 - osobni!)! Matea Matošević na 3000m osvojila je 4 boda, vrijeme je nepoznato (?).

 

U sveukupnom poretku Hrvatska je zasad izjednačena sa Švicarskom (97 bodova). Kod muškaraca čak 3 reprezentacija imaju po 47 bodova - Hrvatska, Slovačka i Švicarska. Izjednačenost se vidi i kod žena - Švicarska i Hrvatska imaju po 50 bodova.

 

Želimo našim atletičarima i reprezentaciji još više sreće sutra te da se plasiramo u 1.ligu!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook