Međunarodna natjecanja

Cepuš prolaskom u finale 800m BIG12 prvenstva vjerojatno produžio dvoransku sezonu

Sven Cepuš Foto: Texastech Sven Cepuš

Sven Cepuš nakon nekoliko natjecanje u "svom" Texasu nastupao je i na jednoj drugoj lokaciji, u Amesu (Iowa) i to u dvorani bez nagiba i kruga koji je dužine 300 metara.

Moglo bi se pričati o regularnosti iste, ali ako Amerikancima ne smeta, nećemo se ni mi buniti. Očito je takva konfiguracija predstavljala određeni problem našem članu koji je u kvalifikacijama istrčao 1:52,08 što je bilo taman za 8. mjesto i prolazak u finale.

Tamo je već bilo bolje i brže te završava kao 7. s 1:50,76. Kako stvari stoje, Sven bi ovime mogao nastaviti s dvoranskom sezonom tj. u razdoblju od 13.-14. ožujka u Albuquerqueu (New Mexico) nastupati na vrhuncu sveučilišne sezone, a to je NCAA Indoor Championships što je samo po sebi već dovoljna potvrda odličnih nastupa kroz ovaj zimski dio.

Tjedan prije na Konferencijskom (jednom od) prvenstvu dvorane u Birminghamu (Alabama) na 1 milji nastupala je Leonarda Farkaš i s 5:18,92 završila s nastupom u kvalifikacijskom krugu, a kasnije je još bila i dio "Distance medley" štafete s kojom srećom ima iskustvo nastupa i na našem štafetnom prvenstvu Hrvatske.

Čestitamo i sretno dalje!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook