Međunarodna natjecanja

Agramovi hrvatski reprezentativci za seniorsko i mlađejuniorsko prvenstvo Balkana

Hrvatski reprezentativci iz našeg kluba Foto: AK Agram Hrvatski reprezentativci iz našeg kluba

Polako nam počinje serijal velikih međunarodnih natjecanja. Prva na rasporedu su ona Balkanska, ovaj vikend seniorska, drugi vikend (tj. subotu) mlađejuniorska.

S obzirom na dva najveća ovogodišnja natjecanja, Olimpijske igre i Europsko prvenstvo, ovogodišnje Prvenstvo Balkana za seniore i seniorke dobilo je znatno raniji termin koji na neki način popunjava onaj Ekipnog prvenstva Europe koji se u olimpijskoj godini ne održava. 

Seniorsko se održava u Pitestiju (Rumunjska), a mlađejuniorsko u Kruševcu (Srbija).

Očekivano, neke od poziva dobili su i naši članovi odnosno članice. 

Na seniorskom natjecanju nastupaju: Anamarija Petters (800m), Mateo Kovačić (200m, 4x400m), Filip Svalina (3000m zapreke) i Filip Pravdica (dalj).

Na mlađejuniorskom natjecanju: Katarina Vukančić (1500m), Zlatko Kožuhar (3000m), Ema Glas (skok u vis) i Karla Kovačić (troskok)

Naša konstanta i zapravo (gledajući hrvatsku reprezentaciju općenito) jedini s pozivom na oba natjecanja je Bruno Penezić koji će u seniorskoj konkurenciji dati svoj obol u štafeti 4x100m, a kod mlađih juniora nastupa na 100m i ponovno štafeti. Rijetko se događa takva situacija, ali Bruno je nesumnjivo odlično rješenje u svim slučajevima, kao i sva naša navedena imena.

Čestitamo svim reprezentativcima na pozivima i želimo im puno sreće u njihovim nastupima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook