Domaća natjecanja

U18 prvenstvo Hrvatske kao obljetnica 1. godine postojanja dvorane, seniori 'Balkanci' u Istanbulu

Obljetnica Foto: AK Agram/pngart Obljetnica

Dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i juniorke održava se na sutrašnji dan, 16. veljače, dan na koji je prije točno godinu dana svečano otvorena prva prava atletska dvorana u Hrvatskoj. Osim toga, nakon juniorskog Balkanskog, došlo je vrijeme i za seniorsko Balkansko dvoransko prvenstvo.

Pogled na prvu verziju preliminarnih startnih lista (nalazi se u linku ispod članka) novog državnog prvenstva govore nam da se cjelokupno gledajući radi o lijepom i optimalnom broju prijava koji kako obično to generacijski i biva - u nekim disciplinama je više, u nekim disciplinama manje natjecatelja. Početak natjecanja predviđen je za 12h, a završetak možemo očekivati do 19h.

Ujedno ovo polako za mnoge znači i privođenje dvoranske sezone kraju...

Za to vrijeme se održava i Balkansko dvoransko prvenstvo u kojem je najava nastupa naših članova i članica ostala ista, uz informaciju u koliko sati očekujemo njihove nastupe (prema preliminarnoj satnici):

  • Mateo Ružić (400m - 14:45h, 4x400m* - 17:00h)

  • Ana Šimić (skok u vis - 15:20h)

  • Katarina Vukančić (1500m - 15:55h)

 

  • Ivana Lončarek (60m prepone -  16:25h)

 

Spomenimo i kako Filip Mrčić nastavlja svoju europsku turneju te u subotu u jednom trenutku nastupa izvan konkurencije na dvoranskom seniorskom prvenstvu Slovačke.

Svima želimo puno sreće i uspjeha!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook