Domaća natjecanja

Polumaraton "Topusko 2011"

Povodom obilježavanja obljetnice oslobođenja Topuskog i blagdana Velike Gospe danas je održana 10. međunarodna atletska utrka „Topusko 2011“ u dužini od 16km. Boje našeg kluba branili su Matea Matošević, Bruno Erent, Goran Grdenić i Mladen Meštrović i svi su imali zapažene rezultate!

 

Staza utrke je prilično zahtjevna i čine ju dva kruga od 8km po valovitom terenu s nekoliko oštrih uspona od kojih je najteži onaj koji se trči u 2. odnosno 10. kilometru.Matea Matošević osvojila je drugo mjesto u vremenu 1:02:20, a ispred nje je bila samo Helena Javornik, nekadašnja europska prvakinja u krosu. Time je Matea još jednom pokazala koliko je svestrana trkačica i kako se podjednako dobro snalazi na utrkama na stazi, cesti ili u planinama.Drugi je bio i Goran Grdenić koji također niže samo izvrsne rezultate bez obzira radi li se o utrkama na atletskoj stazi ili na cesti. Budući da mu je ovo bila druga najdulja utrka u životu (prošle godine je trčao jedan polumaraton) uspjeh je još i veći! Goran je cijelo vrijeme bio u vodećoj skupini u kojoj je na početku bilo desetak trkača da bi na kraju
utrku otrčao za 54:45!

 

Bruno Erent također je istrčao izvrsnu utrku i odlično rasporedio snagu te se na kraju probio do pete pozicije vremenuom 56:48. Vrijeme i plasman Mladena Meštrovića saznati ćemo kada dođemo do službenih rezultata, ali ne sumnjamo da je bio visoko plasiran u svojoj kategoriji!Start i cilj ove atraktivne utrke je u sklopu „Top Termi" tako da su svi natjecatelji nakon utrke imali besplatno kupanje na bazenima, kao i besplatni ručak, a obrada rezultata i proglašenje pobjednika napravljena je u rekordnom roku što je za svaku pohvalu!

 

Čestitamo svima na odličnim plasmanima i rezultatima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook