Domaća natjecanja

Mladi Agrameri i Agramerke na PH u dvorani za kadete-kinje i mlađe kadete-kinje

 

Sutra u dvorani pri boćarskom domu "Zrinjevac" nastupiti će 34 atletičara i atletičarki!

 

U 10 sati počinje vis za mlađe kadetkinje i nastupati će Antonela Miličević, Ema Škrijelj, Anja Car, Lara Juriša i Klaudija Vilušić. Nešto kasnije, u 11:45 nastupaju kadetkinje u istoj disciplini - Tea Putrić i Karla Pejić.

 

Skok u dalj (mlađe kadetkinje) na rasporedu je u 13:45h, nastupaju Korina Winter, Lara Juriša, Ana Filaković i Antonela Golubić. Naši mlađi kadeti Ivan Sindičić i Adriano Dorer skakat će u 15h. U isto vrijeme počinje 60m prepone za kadetkinje, trčati će Tia Borković.

 

Pola sata kasnije čeka nas sprint na 60m za mlađe kadetkinje. Očekuju se nastupi Maje Krčelić, Rhee Lepej Špoljarić, Korine Winter, Antonije Vuglec i Ive Šakić. Od mlađih kadeta na 60m nastupati će Karlo Jednačak, Marin Svetec i Filip Krajačić.

 

Karla Zuanović, Paula Bilušić, Karla Pejić i Sara Luzar Smajić nastupaju na dalju (kadetkinje - 16:15h). U međuvremenu će kadetkinje trčati 60m - Nika Rakić, Antonija Lenić, Anamarija Petreš, Lucija Kosaber i Marta Mihaljević. Nakon njih nastupe očekuju kadeti Leon Cvek, Julijan Curkić, Tin Furčić i Slavko Đurđek.

 

U 17:30h, Bruno Jednačak nastupa na skoku u dalj (kadeti). 2 sata kasnije Ian Fenrih bacat će kuglu (4kg).

 

Mnogim natjecateljima ovo natjecanje biti će debi, prvi nastup! Svima želimo što bolje rezultate i plasmane!

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook