Domaća natjecanja

LIVE STREAM Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, 2.dan 2018

2. dan LIVE Foto: AK Agram/Renato Branđolica 2. dan LIVE

Sve je spremno i za drugi dan prijenosa natjecanja na kojem dobivamo najbolje hrvatske seniore i seniorke u ovoj godini.

Podsjećamo, za sve vas ovaj prijenos omogućio je Zagrebački atletski savez, a on nam u nedjelju počinje čak u 15:30h (velika 'gužva' na kladivu, posebice u internacionalnom djelu), a završava oko 20h (ovisno o satnici).

Mogućnost prijenosa postoji putem YouTube kanala ili Facebook stranice. U tehničkom djelu napomenimo kako Facebook sprema samo 4 sata prijenosa dok bi YouTube po završetku obrade (ne bude li problema) trebao ponuditi cijelo natjecanje na raspolaganju od početka do kraja. 

Drugi dan zapravo neće biti ništa posebno kraći od prvog dana (kako to obično zna biti) i ponovno će to biti preko 4 sata vrhunske domaće atletike. Unaprijed isprika bude li tehničkih poteškoća prilikom prijenosa iako ćemo vas podsjetiti uU slučaju da vam stream malo 'zastajkuje' ili 'trza' - imate mogućnost vraćanja snimke unatrag (vremenski) i možete ju koristiti za još ugodnije gledanje našeg prijenosa, a druga opcija je da smanjite kvalitetu videozapisa koji izvorno ide u Full HD kvaliteti (1080p), ali uvijek je moguće da vaš uređaj nije u stanju to reproducirati bez poteškoća.

Live stream natjecanja se može pratiti ovdje i u članku, a imate li Google/YouTube račun, preporučujemo vam da se 'subscribeate' (pretplatite) na naš kanal kako bi odmah dobili obavijest o početku streama, ili njegovim promjenama.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook