Domaća natjecanja

LIVE STREAM Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke, 1.dan 2018

Vizual Foto: Renato Branđolica/AK Agram Vizual

Za ovu godinu polako se približavamo kraju serije naših prijenosa natjecanja uživo, ali prije toga, moći će se diljem Hrvatske (a i šire) uživati u nadmetanju najboljih mlađih seniora i seniorke Hrvatske.

Početak prijenosa prvog dana predviđen je poslije 14:30h, a kraj oko 19h. Besplatnu mogućnost gledanja nudimo putem YouTube kanala kao i na Facebook stranici. U tehničkom djelu napomenimo kako Facebook sprema samo 4 sata prijenosa dok bi YouTube po završetku obrade (ne bude li problema) trebao ponuditi cijelo natjecanje na raspolaganju od početka do kraja.  Još k tome YouTube LIVE ima mogućnost da ne morate pratiti sve u realnom vremenu te veću razlučivost slike. No s druge strane, Facebook je u tom smislu potencijalno interaktivniji.

Bilo kako bilo, opcije su na vama, a prvi dan nas očekuje preko 4 sata domaće atletike. Uz to iako smo ove godine uspijevali izbjeći, uvijek postoji mogućnost tehničkih poteškoća za što je naša preporuka da uvijek malo 'premotate' stream unatrag.

Live stream se može pratiti i putem ovog članka. Kako bi bilo što ažurniji, pozivamo vas da se pretplatite (subscribe) na naš YouTube kanal kako bi u istom času dobivali obavijesti o počecima naših prijenosa uživo, ali i općenito pristizanju svakog videozapisa.

Podsjetimo, ovaj prijenos za vas je osigurao Hrvatski atletski savez.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook