Domaća natjecanja

Još jedan olimpijac na Mitingu otvorenja sezone, najavio se motkaš Mareks Ārents

Mareks Ārents Foto: tiesraides.lv (preuzeto) Mareks Ārents

Danas je za naš miting stigla prijava za jednog, ali ne i bilo kakvog latvijskog natjecatelja u liku Ārentsa, sudionika Olimpijskih igara, Svjetskog prvenstva te Europskog prvenstva na otvorenom i u dvorani.

Široj javnosti možda nepoznat, ali aktualna biografija natjecanja govori za njega. Upravo je u dvorani u Pragu nedavno dobro nastupio i približio se aktualnom osobnom rekordu (5.62) s rezultatom sezone 5.60. Od ostalih velikih natjecanja pamti nastup u Univerzijadi i finalu kada je završio kao osmoplasirani.

Interesantno je kako se radi o atletičaru dobi od 28 godina, a svoj niz velikih natjecanja počeo je 'tek' 2012. godine, dakle u 25. godini. U prijevodu, nastavi li ovako, najbolje je tek pred njima.

Sve u svemu, njegovim potencijalnim dolaskom skok s motkom dobiva dodatnu kompetitivnost i uz najavljenog Ivana Horvata svakako nas očekuje uzbudljiva borba za 1. mjesto!

Podsjećamo, skok s motkom održat će se prvi puta u povijesti našeg mitinga, a disciplina je na rasporedu u 15:30h, subota, 2. svibnja. Prijave traju još do sutra u ponoć i lista imena je svakim danom sve veća.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook