Domaća natjecanja

HALS - Kros prvenstvo: Uvjerljiva ekipna pobjeda naših limača

Mateo Jurišić, Ivan Vukančić (ispred), Marko Orešković i Jure Čutura (iza) na postolju Foto: AK Agram Mateo Jurišić, Ivan Vukančić (ispred), Marko Orešković i Jure Čutura (iza) na postolju

U sklopu Hrvatske atletske lige sjever održalo se kros prvenstvo u Karlovcu, ni ovo natjecanje nije prošlo bez nastupa najmlađih Agramera i Agramerki.

Na 600m su trčali limači (rođeni 2003. godine i kasnije), a pobjedu je 'odnio' upravo naš Marko Orešković s vremenom 2:05. Samo dvije sekunde kasnije u cilj kao trećeplasirani stiže Ivan Vukančić, a u prvih deset (u konkurenciji od 40 i više trkača) su se plasirali Mateo Jurišić kao šestoplasirani (2:16) i Jure Čutura na 9. mjestu (2:20).

Ostale ekipe nisu imale ni blizu toliko brze i dobre trkače te je našim limačima je pripao trofej za ekipnu pobjedu u ovoj dobnoj kategoriji!

U ostalim konkurencijama nismo imali ekipe, ali zato su ostvareni vrlo dobri pojedinačni rezultati. Tako je Eli Pevec pripalo 2. mjesto u konkurenciji mlađih kadetkinja! Trčalo se 800m, a Eli je u cilj ušla s vremenom 3:07.

Kod mlađih kadeta (također 800m) Bruno Rožman je zauzeo 8. mjesto istrčavši spomenutu dionicu za 3:11 dok je istrčanih 3:20 našeg drugog člana u ovoj utrci, Mihaela Fitza, vrijedilo 12. mjesta.

Starije kadetkinje trčale su 1000m, u ovoj disciplini je od naših nastupala Lora Pevec. Plasirala se na 15. mjesto zahvaljujući rezultatu 3:46.

Čestitamo našim mladim nadama na današnjim plasmanima i rezultatima, bravo!

  • Natjecanje: Hrvatska atletska liga sjever - Kros prvenstvo
  • Mjesto: Karlovac
  • Datum: 29.3.2014.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook