Atletska škola

Jesen u Agramu!

Atletski klub Agram jedan je od ponajboljih atletskih klubova u našoj zemlji. Našim programima obuhvaćeno je preko stotinu djece i mladeži. Unutar te skupine je i 14 vrhunskih sportaša. U našem klubu treniraju atletičari koji su već osvajali medalje na velikim natjecanjima, nastupaju za reprezentativne selekcije i postavljaju rekorde.

Tijekom jeseni uključivati ćemo djecu u atletske sadržaje našega kluba. Nikoga pri tome nećemo odbiti bez obzira na dob i kondicioniranost. Primjerenim sadržajima imati ćemo prostor za sve.

Atletska škola održava treninge ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9-10h i 16-17h te subotom od 10-11h. U atletsku školu mogu se učlaniti i krenuti sa prvim atletskim koracima svi oni u starosnoj dobi od 10 do 22 godine.

Atletski vrtić za najmlađe u uzrastu od 4 do 10 godina ima termine ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18h.

Dok djeca treniraju na stazi naši će treneri sugerirati i određene vidove tjelovježbe odraslima. Mjesto održavanja je na atletskoj stazi ŠRC Mladost. Okupljanje je na skakalištu za skok u vis.

Trening vode naši kvalificirani i stručni treneri, nekadašanji i sadašnji vrhunski sportaši - Jasmina Katalinić, Ljiljana Ćulibrk, Antonija Žalac, Danijela Grgić i Sanda Petričević.

Za detaljnije informacije :

098 639 196

099 2303 191

098 529 774 

ili

Treneri

 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook