Intervju i izjave

VIDEO SPECIJAL 10 GODINA (7): Mali, ali veliki AGRAM (epilog)

Vizual 7 Foto: AK Agram Vizual 7

Naš ovogodišnji rođendanski specijal u formatu tzv. video podcasta (ali malo drugačiji od originalne forme) došao je do svog kraja u posljednje dvije epizode koje donosimo.

Dvanaesti videozapis donosi razgovor sa dva Filipa - Pravdicom i Svalinom gdje smo imali svakakvih mudrih misli kao i posvetu uz jedan odličan trenutak prisjećanja na veličanstveni uspjeh Marina Bloudeka. Zadnji, trinaesti videozapis zaključak je specijala sa Katarinom Vukančić i Svenom Cepušom koji su odradili razgovor u zadanom formatu kroz sve ove nastavke, a Marko Katalinić i Matija Jakopović prigodnim riječima zaključili su ovo u svakom slučaju vrlo zanimljivo iskustvo.

Podsjetimo, snimali smo razgovore od utorka do petka (10. - 13.10.) i unatoč početnoj skepsi, tremi ili kvazi-strahu određenog broja članova, ostao je dojam kako su se svi na kraju 'oslobodili'. Štoviše, u samom startu smo mi inzistirali i dovodili ljude, a kasnije nam se dogodilo da je bilo nekih koji su htjeli sudjelovati, ali je vrijeme ipak isteklo.

Kao što smo i rekli u zaključku, treba nešto ili nekoga sačuvati za neku drugu priliku, vidjet ćemo kad će ona biti.

U svakom slučaju zahvaljujemo se našim članovima i članicama koji su putem ovih videa 4K kvalitete uljepšali našu obljetnicu koja još traje i trajat će, imamo još materijala koji nisu vezani uz ovaj format.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook