Logo
Ispiši ovu stranicu

Kadeti i kadetkinje vrhunskim prezentacijama osigurali 7. UZASTOPNI kadetski Kup Hrvatske! (VIDEO)

Jedna u nizu zajedničkih fotografija Foto: AK Agram Jedna u nizu zajedničkih fotografija

Kao što smo i spominjali u posebno posvećenim izvještajima (kako ženskoj, tako i muškoj ekipi), s obzirom na pobjedu u ove dvije kategorije, posve je logično kako smo došli i do nove sveukupne kategorije čime je naš brojač sada došao do sveukupno 7 njih, i to uzastopno osvojenih!

Kadetkinje su osvojile 268.5 bodova, a kadeti 213 i time smo došli do onog najvrjednijeg trofeja, sveukupnog pobjednika! Matematika nalaže kako smo ga zaslužili sakupivši 481.5 bod i tako nastavili vrlo lijepu tradiciju na ovom natjecanju. A sada možemo reći i u Rijeci, s obzirom na to da se prošle godine održalo natjecanja pod Kantridom pa sad i ove, očigledno nam okruženje odgovara.

Sedmu godinu uzastopno slavimo sveukupnu (m+ž) pobjedu na kadetskom Kupu Hrvatske! Velike čestitke još jednoj sjajnoj i pobjedničkoj kadetskoj generaciji koja nas je dovela do nove veličanstvene trostruke pobjede, SVAKA ČAST i bravo! #agram #atletika #rijeka

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Treba priznati kako su i vremenski uvjeti za ovo doba godine bili također vrlo dobri i ugodni, pravi natjecateljski. Organizacijski je sve funkcioniralo i sudjelovali smo u jednom krasnom natjecanju.

Ujedno je ono bilo i ogledno za reprezentaciju Hrvatske u ovoj dobnoj kategoriji. Naime, iduću subotu na rasporedu je novo izdanje tzv. kadetskog 'petoboja' reprezentacija ili ljepše rečeno, međunarodnog susreta kadetskih reprezentacija Hrvatske, Slovenije, Češke, Slovačke i Mađarske. U načelu bi odabir trebao pasti na prve dvije pozicije u održanim disciplinama.

Zanimljivo kako je ova inačica natjecanja prošli puta u Hrvatskoj ugošćena upravo u Rijeci.

Kao što smo bili ponosni i zadovoljni prošlim vikendom, ništa manje ne možemo biti i ovom subotom (a nadamo se i vikendom) s obzirom da su nam mladi Agrameri i Agramerke poput svojih starijih kolega dali puno razloga za to.

Ujedno će ovo biti i druga godina uzastopno da završavamo serijal Kupova Hrvatske s pobjedama u sve tri kategorije (muška, ženska, sveukupna) u sva tri natjecanja (kadeti, juniori i seniori), ali o tome ćemo nešto više u člancima koji slijede. Do tada, uživajmo u još jednom svečanom proglašenju i potvrdi pobjede ove generacije koja je kao svaka, po nečemu posebna i ostaju sjajni rezultati kao i lijepa sjećanja. Naravno, uslijedio je i pobjednički krug, kako i ne bi...

Bravo, bravo i bravo!

  • Natjecanje: Kup Hrvatske za kadete i kadetkinje
  • Mjesto: Rijeka
  • Datum: 23.9.2017.
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana