Logo
Ispiši ovu stranicu

Zahvala pokroviteljima Metronet Mitinga otvorenja sezone 2017: Metronet, Natural wealth, GAZ, 42.2 running store, Klara i Slastičarnica Zagreb

Lista pokrovitelja Foto: Pokrovitelji Lista pokrovitelja

Riječi hvale zaslužuju naši pokrovitelji bez kojih naš miting zasigurno ne bi bio isti. Uz spominjanje navodimo i njihovi kratki rezime iz rubrike "O nama".

Metronet

Vi imate poslovni problem – mi smo ovdje da ga riješimo!

Spojivši klasične telekomunikacijske i ICT usluge Metronet telekomunikacije d.d. su postale izbor broj 1 za poslovne korisnike u Hrvatskoj. Prepoznali smo da samo stalnim inovacijama i gradnjom vlastite širokopojasne mreže možemo mijenjati poslovnu komunikaciju i pratiti svjetske trendove.

Naše usluge i rješenja prvenstveno su namijenjena poslovnim korisnicima koji u svome djelovanju trebaju najrazličitije vrste glasovnih, podatkovnih, internetskih i IT usluga. No ono u čemu smo najbolji i izdvajamo se od ostalih je činjenica da je baš svaki od naših korisnika priča za sebe.

Prepoznajemo potrebe, želje i mogućnosti svakog od naših korisnika, među kojima su vodeće hrvatske kompanije te za svaku tvrtku stvaramo posebno skrojeno telekomunikacijsko i ICT rješenje, bez obzira na njegovu složenost. Jamčimo maksimalnu kvalitetu za minimalnu cijenu!

Od osnutka u svibnju 2005. godine Metronet je postao najrespektabilniji alternativni operator za poslovne korisnike i pouzdani partner za nekoliko tisuća tvrtki i državnih institucija, bez obzira na njihovu veličinu i profil.

Zapošljavamo oko dvije stotine visokokvalificiranih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada u hrvatskim i međunarodnim telekomunikacijskim tvrtkama. Njihovo znanje i iskustvo u vođenju poslovnih projekata i prepoznavanju potreba na brzorastućem hrvatskom telekomunikacijskom tržištu jamstvo su da možemo ispuniti sva očekivanja naših korisnika.

Pridružite se Metronetu i gradite posao budućnosti.

Natural Wealth

Milsing d.o.o.
Poduzeće je osnovano 1993. godine sa sjedištem u Zagrebu. Naša želja bila je približiti i ponuditi hrvatskom tržištu najkvalitetnije svjetske vitaminsko mineralne preparate te uz edukaciju potrošača promicati i propagirati orijentaciju zdravom načinu življenja.

Iste je godine Milsing d.o.o. predstavio hrvatskom tržištu paletu proizvoda Natural Wealth, vodećeg svjetskog proizvođača vitamina i minerala NBTY Inc. čime je Hrvatska postala dio svjetskog vitaminskog tima.

1999. godine NBTY je u Americi proglašen proizvođačem godine u kategoriji vitamina, minerala i dodataka prehrani te je korporacija koja za sobom ima 35 godišnju tradiciju potvrdila da pred njom stoji i svijetla budućnost. Isto priznanje ponovno mu je dodijeljeno za 2003. godinu. Kvalitetni proizvodi te profesionalno poslovanje prepoznati su od strane potrošača te je Milsing vrlo brzo osvojio hrvatsko tržište te postao jedan od najvećih distributera vitaminsko mineralnih proizvoda u ovom dijelu Europe.

Natural Wealth - Najbolji omjer cijene i kvalitete
Prema odluci hrvatskih potrošača, u nedavno održanom Best Buy Award istraživanju, Natural Wealth pruža najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o vitaminima, mineralima i dodacima prehrani općenito.

U ovom istraživanju mjerilo se iskustvo i zadovoljstvo hrvatskih potrošača omjerom cijene i kvalitete različitih proizvoda i usluga. U kategoriji: "Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)" uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Natural Wealth.

Natural Wealth – Br. 1 u kvaliteti!

Natural Wealth jedini je nositelj zlatne QUDAL medalje za kvalitetu u Republici Hrvatskoj s maksimalnih pet zvjezdica u kategoriji dodaci prehrani (vitamini, minerali, aminokiseline, ekstrakti biljnih vrsta i sl.) koji dodatno obogaćuje uobičajenu prehranu radi očuvanja zdravlja.

Samo proizvodi i usluge koje su potrošači ocijenili najvišim ocjenama za kvalitetu u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu QUDAL - QUality meDAL zlatnu medalju vrhunske kvalitete.

42.2 running store

42.2 running store je dućan namijenjen rekreativcima i svima koji će promicati zdravi način života i trčanje kao sastavni dio svakodnevnih aktivnosti, ali također i vrhunskim sportašima. 

Klara

Zagrebačke pekarne Klara hrvatska je tvrtka koja se bavi industrijskom proizvodnjom kruha, peciva i drugih srodnih prehrambenih proizvoda. U centralnom proizvodnom pogonu u Zagrebu svakodnevno se proizvedi preko 150.000 komada pekarskih proizvoda, koji se dnevno distribuiraju na gotovo 2.500 dostavnih mjesta.

Na hrvatskom tržištu tvrtka je formalno prisutna od 1909. godine, ali u formi privatnog dioničkog društva, organizacijske forme u kojoj danas djeluje, tvrtka posluje od 1994. godine.

Iako su Zagrebačke pekarne Klara primarno usmjerene na zagrebačku regiju, danas poslovno djeluju na području cijele Republike Hrvatske. Uz centralizirani proizvodni pogon u Zagrebu na adresi Utinjska 48, zajedno sa centraliziranim logističko distributivnim centrom, kao i Upravnim sjedištem tvrtke na istoj adresi, kvalitetniji kontakt sa tržištem ostvaruje se kroz izdvojene regionalne logističke centre u Splitu (Kaštel Sućurac) i Rijeci (Kukuljanovu), kao i kroz plasman vlastitih pekarskih proizvoda na regiju Slavonija.

Iz distributivnog centra Zagreb svakodnevno se distribuira svježi, trajni i zamrznuti asortiman, dok su regionalni centri isključivo zaduženi za distribuciju trajnog i zamrznutog programa. Dodatnu bliskost sa tržištem tvrtka ostvaruje kroz vlastitu maloprodajnu mrežu. Danas je to mreža sa preko 20 maloprodajnih jedinica na atraktivnim lokacijama diljem zemlje.

Slastičarnica Zagreb

Slastičarnica Zagreb otvorena je na ovoj adresi, u Masarykovoj 4, još davne 1950. godine.

Sve ove godine Zagrepčani su uživali u maštovitim slasticama zagrebačke škole dobrih kolača. Kako se mijenjao Zagreb, kako se mijenjao interijer i eksterijer slastičarnice, tako su i novi recepti zamjenjivali stare. 

Danas, u suvremenom Zagrebu, slastičarnica Zagreb se na najbolji način primiče zapadnoeuropskoj slastičarskoj tradiciji, posebnu pažnju pridajući odabiru kvalitetnih prirodnih sirovina od kojih nastaju slatke kreacije.

Samo najbolji maslac, slatko vrhnje, najbolju čokoladu, bademe, lješnjake i druge birane namirnice koristimo u pripremi slastica.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.