Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDEO: Laura Štefanac u emisiji "Dobro jutro Hrvatska" uoči juniorskog/mlađeseniorskog EP gluhih

Laura Štefanac Foto: AK Agram (screenshoot) Laura Štefanac

Neposredno prije odlaska u Njemačku na Europsko juniorsko/mlađeseniorsko prvenstvo gluhih i nagluhih, ekspresno brzo nam je stigao prilog iz kultne emisije HRT-a ne toliko vezan uz spomenuto natjecanje već priču o njezinoj sadašnjosti, ali i događajima iz prošlosti, vezane uz gluhoću te jasne probleme koje nosi.

Po prvi puta uz Europsko juniorsko (do 20 godina) prvenstvo održat će se i Europsko mlađeseniorsko (do 23 godine) prvenstvo gluhih, a Laura će, zanimljivo, nastupati u oba natjecanja.

Pitate se kako, kuglu i koplje bacat će u juniorskoj kategoriji, a kako disk uopće nema dovoljnog broja natjecatelja, propozicije joj dozvoljavaju nastup u ovoj starijoj dobnoj kategoriji.

Podsjetimo, Laura je prije dvije godine osvojila mlađejuniorsko (do 18) zlato u bacanju koplja te srebro u bacanju kugle i diska. Dvije godine su prošle, a Laura će sada imati šansu postići još veći uspjeh s obzirom na to da nastupa u starijejuniorskoj (do 20), a igrom slučaja i u mlađeseniorskoj konkurenciji.

Nastupat će sljedećim redoslijedom: u četvrtak koplje (16h), petak kugla (16.50h), subota disk (11h).

Želimo joj puno sreće i što uspješniji nastup u Karlsruheu, nećemo imati ništa protiv reprize Trabzona! Jednu lijepu (olimpijsku) priču u bacanu koplja smo nedavno doživjeli, zašto ne bi i sada, tjedan dana kasnije. Do tada, uživajte u lijepom video prilogu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.