Logo
Ispiši ovu stranicu

Socijalni noviteti : Twitter, Disqus i Google

Zaštitni simboli ovih socijalnih mreža Foto : disqus.com, twitter.com, google.com Zaštitni simboli ovih socijalnih mreža

Donosimo novitete vezane uz socijalne mreže i mogućnost komentiranja članka.

Prvu promjenu ste već prije koji dan mogli i primijetiti, radi se o sustavu za komentiranje vijesti imena Disqus. Osim što je vizualno na zadovoljavajućoj razini, ova platforma nudi još par korisnih stvari. Tako primjerice možete komentirati s korisničkim računima koje vrlo vjerojatno velika većina vas i ima, radi se o Facebooku, Twitteru i Googleu. Ako niste dio spomenute "velike trojice", ostaje vam četvrta opcija, a to je kreirati korisnički račun upravo kod Disqusa.

Sve četiri opcije možete aktivirati u trenutku kada kliknete u prostor namijenjen za pisanje određenog komentara. Postoji mogućnost komentiranja u ulozi gosta, ali mi smo se ipak odlučili kako to neće biti omogućeno iz dva najbitnija razloga - spam i zloupotreba.

Osim Facebook stranice, od danas "twittamo" na Twitteru i možete nas pratiti ovdje. Svjesni smo kako Twitter u našoj zemlji ne uživa popularnost kao u ostalim dijelovima svijeta, ali ako će nas radi Twittera pratiti jedna osoba više, mi smo sretni s time.

Kad već govorimo o popularnosti u nas, slično vrijedi i za Google + koji već imamo ranije radi povezanosti s Picasa web albumima. Osim slika, od sada ćete i tamo moći pratiti vijesti kao i na Facebooku. Naš + profil pogledajte ovdje.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana