Logo
Ispiši ovu stranicu

Povijesni dan za Hrvatsku : Gotovina i Markač oslobođeni!

Slika govori 1000 (i više) riječi Foto : vecernji.hr Slika govori 1000 (i više) riječi

Ne pišemo često o političkim temama, ali za neke stvari poput današnjih s velikim zadovoljstvom napraviti ćemo iznimku. Uostalom, ovo nije samo politička tema, već nešto više i ljepše.

Nema nikakve sumnje kako će današnji dan, 16.11, zlatnim slovima biti upisan u hrvatsku povijest, a povod je oslobođenje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača. Pozdravljamo odluku žalbenog vijeća Haškog suda i ovim putem pridružujemo se cijeloj naciji koja slavi oslobođenje naših generala. Presuda je došla baš u trenucima kada slijede dani čija simbolika uvelike oblikuje današnji trenutak koji će se još dovijeka pamtiti u našoj državi (a i šire).

Uostalom, ne kaže uzalud stara narodna poslovica kako je "pravda spora, ali dostižna". Dočekali smo ovaj drugi dio rečenice.

Svi u klubu oduševljeni su današnjim raspletom i presudom, izuzetno nam je drago kako je ova priča ipak dobila najbolji mogući kraj. Zahvaljujemo se našim herojima, zaslužili su svako moguće poštovanje!

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.