Logo
Ispiši ovu stranicu

PONOVNO REKORDNO u 2018. na pojedinačnim PH: Okrunili 122 prvaka, a sveukupno osvojeno 319 medalja!

Vizual + Statistika Vizual + Statistika

Kao što je već nekima poznato, u ovom mjesecu održalo se posljednje domaće pojedinačno natjecanje za ovu godinu i samim time polako već možemo sumirati određene elemente u statistici našeg sporta.

Tako smo već 7. godinu uzastopno uspjeli ostati najuspješniji klub po kriteriju osvojenih medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske i pritom smo još jednom (po tko zna koji put) pomaknuli granice hrvatske atletike!

Nakon prošle godine kada smo osvojili sveukupno 322 medalje, ove godine naši atletičari i atletičarke postigli su sličan učinak osvojivši njih 319

Tu se posebno ističe novi rekord od čak 122 zlatnih medalja jer je to još bolje od prošlogodišnjih 119 čime nanovo pišemo povijest. Iako svijet pamti 'samo' pobjednike, mi itekako pamtimo i naših ovogodišnjih 93 srebra i 104 bronce kojim smo i stigli do sveukupnog zbroja.

Malo je reći kako smo oduševljeni uspjesima u 2018. koji su naši atletičari i atletičarke postigli zajedno s trenerima i trenericama jer ovako dugo držati kontinuitet zaista nije jednostavno. O tome ćemo opširnije uskoro u jednoj od objava za rubriku "Statistika".

I kao što svake godine napišemo, teško je očekivati ponavljanje ovakvih dosega za iduću sezonu, ali kroz sve ove godine pokazali smo da motiv i želja nisu upitni i po običaju ćemo sve dati od sebe kako bi zadržali ovu razinu i kontinuitet.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Naravno, ponešto tu ovisi i o pojedinačnim prvenstvima kojih je ove godine bilo 28, a za iduću godinu ćemo vidjeti hoće li biti nekih promjena. No to ne mijenja ovaj trenutak i veličinu njegov uspjeha koji je uistinu velik!

Tablica sa sveukupnim zbrojem medalja može se pogledati u linku ispod članka, kao i tablice sa zbrojem medalja sa svakog održanog pojedinačnog prvenstva Hrvatske.

Zahvaljujemo se našim sportskim rivalima-klubovima od kojih neki također sjajno rade i uvijek potiču kompetitivnost koja nam je svima potrebna. Ipak, sve čestitke i zasluge moraju biti pripisane našim članovima, članicama, trenerima, trenericama, vodstvu uz profesore, prijatelje, sponzore te na koncu svih onih koji su na bilo koji način dio ovog uspjeha koji će se teško ponoviti.

Svaka čast, za svaku pohvalu!

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.