Logo
Ispiši ovu stranicu

Nastavak velikog medaljaškog niza i u 2019. godini: Ponovno okrunili preko 100 prvaka i dobili preko 300 medaljaša!

Vizualni prikaz Foto: AK Agram/HAS(screenshoot) Vizualni prikaz

Cjelokupno gledajući, i ove godine bili smo dominantni na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske.

Kao što je već nekima poznato, u ovom mjesecu održalo se posljednje domaće pojedinačno natjecanje za ovu godinu i samim time polako već možemo sumirati određene elemente u statistici našeg sporta.

Posljednje natjecanje bilo je ono u krosu te samim time polako možemo sumirati ove statističke podatke koje se tiču našeg sporta.

Ono što nam je najbitnije i svakako vrijedi najviše istaknuti - 8. godinu uzastopno završavamo kao najuspješniji klub po kriterijima osvojenih medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske i radi se o nastavku jedne velike serije.

Konkretnije, naši atletičari 110 puta su stajali na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja, 101 put bili doprvaci Hrvatske kao i 93 puta 'okitili' se brončanim odličjem.

Samim time unutar navedenog razdoblja već 4. godinu uzastopno završavamo po broju od preko 300 sveukupno osvojenih medalja kao i 100 zlatnih medalja što je dodatan šlag na tortu našeg uspjeha. Usporedno i s ostalim klubovima (koji nas ujedno 'guraju' prema naprijed) vrijedi istaknuti kako i 2019. završavamo s barem dvostruko većim brojem sveukupno osvojenih medalja. Nastavak još jednog niza s 2018. i 2017. godinom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

? NASTAVAK VELIKOG MEDALJAŠKOG POBJEDNIČKOG NIZA i u 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣. godini! ☑️ 8. godinu uzastopno najbolji po kriteriju osvojenih medalja❗ ☑️ 4. godinu uzastopno osvojili preko sveukupno 300 medalja ???❗ ☑️ 4. godinu uzastopno imamo preko 100 prvaka Hrvatske u različitim disciplinama i dobnim kategorijama ❗ ☑️ 3. godinu uzastopno osvojeno barem dvostruko (i više) sveukupnih medalja naspram ostatka konkurencije❗ . #agram #athletics #trackandfield #club #best #club #sport #medals #gold #silver #bronze #official #respect #croatia?? #2019

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Puno je tu podataka koji nam idu u prilog i koji nas zasigurno vesele jer nije jednostavno držati kontinuitet u ovako jednom dugačkom razdoblju, ali kao i uvijek, motivacija i želje nam ne padaju te ćemo se truditi dalje u težnji da nastavimo biti na vrhu.

Tablica sa sveukupnim zbrojem medalja dostupna je u linku putem članka, kao i tablice zbroja medalja sa svakog ovogodišnjeg pojedinačnog prvenstva Hrvatske.

Bez daljnjeg, svaka čast našim atletičarima i atletičarkama koji u suradnji s trenerima i trenericama iz godine u godinu postižu sjajne uspjehe, i to ne samo na ovoj razini natjecanja.

No to ćemo ostaviti za neke druge statističke preglede koji tradicionalno slijede krajem ili početkom iduće godine. Isto tako, uz spomenute faktore uspjeha ne zaboravljamo ni naše vodstvo uz profesore, prijatelje, sponzore kluba kao i svih oni koji su na bilo koji način dali svoj doprinos.

Zahvaljujemo se i našim sportskim konkurentima što čine sama natjecanja još zanimljivijima i boljima te nastavljamo dalje u nove pobjede!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana