Logo
Ispiši ovu stranicu

Naša podrška akciji "I ti to možeš"

Podrška naših mladih atletičara i atletičarki Foto: AK Agram Podrška naših mladih atletičara i atletičarki

Danas smo iskoristili jutarnji trening kako bi podržali projekt udruge "Hrvatska reprezentacija" koja djeluje s ciljem promicanja hrvatskog sporta.

Ovaj projekt nastao je na tom tragu, želeći potaknuti što veći broj djece s invaliditetom da se uključe u aktivno bavljenje sportom. Istodobno, pokretači i volonteri žele i drugu djecu potaknuti na tjelesnu aktivnost. Prije svega pretilu i kronično bolesnu, ali i onaj dio koji nema problema sa zdravljem. Više informacija možete pročitati na obitelj.hr ili samoj stranici hrvatskareprezentacija.com.

Naš klub uz atletičare i atletičarke uvijek je podržavao ovakve projekte i akcije stoga je i jedan dio naših danas na jedan simboličan, ali više nego jasan način podržali akciju poput nekih drugih poznatih sportaša, ekipa ili poznatih ličnosti. Pozivamo ostale neka se priključe, naravno.

Za dodatno uvećani prikaz kliknite desnim klikom na sliku i odaberite opciju "Otvorite sliku".

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.