Logo
Ispiši ovu stranicu

Napadi, server, Kirinić, Visočica, ostala natjecanja...

Nakon 10 dana "izbivanja", web stranica ponovno je online! Prije svega, ispričavamo se svim posjetiteljima što u proteklih dana nisu mogli pristupiti našoj web stranici. Problem je bio u napadima upućenim na našu stranicu, a kasnije su uslijedili problemi sa serverom koji "drži" našu stranicu.

 

Propustili smo SP za juniore koje se održavalo u Monctonu (Kanada). Na 400m nastupala je Romana Tea Kirinić! Trčala je 56.27 i sveukupno zauzela 31.mjesto. Pred Romanom je još puno toga, (između ostalog i još jednom će imati mogućnost nastupiti na juniorskom SP) sigurno da je jedno ovakvo veliko natjecanje još jedno veliko iskustvo za nju! Čestitamo, jer nije mala stvar nastupiti na SP za juniore!

 

U Gospiću (Visočica) 18. srpnja održalo se pojedinačno PH u planinskom trčanju! Osvojili smo i nekoliko medalja! Srebrnu medalju osvojila je Matea Matošević (dužina staze 12.400m)! U muškoj konkurenciji Bruno Erent osvojio je 7.mjesto, Goran Grdenić 9.mjesto, Mladen Momić 25.mjesto i Ivan Bošnjak 69.mjesto! Dvije bronce "pale" su u konkurenciji juniora (5000M)! Osvojili su ih Juraj Kralj i Jelena Sajko!

 

Na otvorenom prvenstvu Slovenije također smo imali atletičare koji su se natjecali (izvan konkurencije)! Milan Kotur nastavio je pobjedničku seriju, s 52.20 pobjedio je na 400m prepone! Antonija Žalac osvojila je 2.mjesto na 800m trčavši 2:14,95!

 

I najnvoije vijesti stižu s mitinga u Trstu gdje je Milan Kotur ponovno pobjedio na 400m pr. s 52.90! Antonija Žalac osvojila je 2.mjesto na 800m dok je Matea Matošević pobjedila na 1500m!

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana