Logo
Ispiši ovu stranicu

Najava susreta kadetskih reprezentacija: Startne liste i 15 naših reprezentativaca kroz fotografije

15 odabranih Foto: AK Agram 15 odabranih

Ovih dana na našem Instagram profilu objavljivali smo fotografiju svakog našeg kadeta ili kadetkinje koji su zahvaljujući svojim nastupima u finalu Kupa Hrvatske osigurali nastup na međunarodnom susretu kadetskih reprezentacija (Češka, Hrvatska, Mađarska, Slovačka i Slovenija) u Mariboru.

Fotografije donosimo za sve one koji su možda to propustili ili naprosto nisu obožavatelji socijalnih mreža. Na dnu članka možete pronaći i startne liste, satnicu i tehničke upute za natjecanje koje počinje u subotu nakon 9h. Želimo svim našim članovima i članicama što uspješnije nastupe, kao i ostalim članovima hrvatske kadetske reprezentacije!

Također, s obzirom na to kako je (barem) sjevernoj Hrvatskoj lokacija natjecanja zaista blizu, pozivamo sve one koji mogu da subotu izdvoje za posjet atletskom stadionu u Mariboru, preciznije "Na Poljanah" je mjesto održavanja natjecanja. Nećete požaliti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.