Logo
Ispiši ovu stranicu

Kovačiću poziv za nastup na 'Hanžeku'

Mateo Kovačić Foto: Renato Branđolica Mateo Kovačić

IAAF World Challenge 2013, 63. izdanje Hanžekovićevog memorijala na rasporedu je 3. rujna u utorak, a poziv za nastup od naših atletičara i atletičarki dobio je Mateo Kovačić.

Radi se o B utrci na 400m gdje će nastupati hrvatski reprezentativci i to je svakako još jedan razlog više za gledatelje željne atletike da dođu čim prije na natjecanje. Pritom istaknimo kako je Mateo najmlađi od hrvatskih reprezentativaca koji su dobili poziv. Sadašnja satnica nalaže početak utrke u 18:10h.

Poziv za mladog Matea potvrda je dobrog rada u ovoj sezoni gdje se istaknuo kao najbolji hrvatski mlađi junior u disciplinama 400m i 800m, a pritom je vrlo dobro nastupio i na Svjetskom mlađejuniorskom prvenstvu, a još bolje na Balkanskom mlađejuniorskom prvenstvu gdje je istrčao dosadašnji najbolji rezultat karijere - 48.81! 

Nastup na jednom dokazanom kvalitetnom natjecanju kao što je Hanžekovićev memorijal sigurno će poslužiti kao dobra motivacija za eventualno postizanje još boljeg rezultata!

  • Natjecanje: IAAF World Challenge Zagreb 2013
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 3.9.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.