Logo
Ispiši ovu stranicu

KOLAR vs MRČIĆ Pogledajte ludo i nezaboravno nadmetanje u preskakivanju 100+ prepona! (VIDEO)

Alen i Filip dodatno su nam 'začinili' Badnjak ovim velikim dvobojem Foto: AK Agram Alen i Filip dodatno su nam 'začinili' Badnjak ovim velikim dvobojem

Naši atletičari još jednom su demonstrirali svoje sposobnosti te uoči Božićne utrke uspješno izveli nešto što ne radite i ne viđate svaki dan na treningu ili natjecanju.

Iznijeli smo sve naše postojeće prepone-preponice (njih 143!)  s ciljem da ih se sve u jednom navratu preskoči, a Alen Kolar i Filip Mrčić dodatno su začinili stvar jer se njihov duel gledao i vremenski te je tako bilo pitanje tko će biti brži u preskakanju svih ovih prepona što je, vjerujte, sve samo ne jednostavan zadatak.

Visine su različitim redoslijedom varirale od cca 0.1 do 1 metra i možemo reći kako su dečki bili sjajni (mali spoiler alert: uspješni obojica) te učinili sebi, a i svima trening još zabavnijim. Tko je na kraju pobijedio i odnio prigodnu novčanu nagradu otkrijte u samom videu!

Ono što zasigurno nije bilo jednostavno je sve to posložiti, srećom pa ovaj duo nije bio osuđen jedan na drugog već su im njihovi kolege pomogli i bitno olakšali pripremu.

Ujedno je ovaj Božićni izazov bilo i svojevrsno ultimativno finale naših nedavnih skakačkih treninga s preponama koje smo imali u nekoliko navrata od 10. mjeseca. Osim za disciplinu, često se služimo njima i za skokove pa ponekad malo učinimo stvari i zanimljivijima.

Tko nas je pratio putem Instagram profila ili Facebook stranice već je sve vidio, a tko nije, od sada i na YouTube kanalu ima sve objedinjeno u jedan video.

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana