Logo
Ispiši ovu stranicu

Katalinić o Ivančiću: "Nevjerojatna posvećenost poslu koji je radio" (VIDEO)

Posljednji put s Ivančićem u Eugeneu gdje je otišao kao pobjednik, pripala mu je 10. zlatna medalja (s velikih natjecanja) u trenerskoj karijeri Foto: AK Agram Posljednji put s Ivančićem u Eugeneu gdje je otišao kao pobjednik, pripala mu je 10. zlatna medalja (s velikih natjecanja) u trenerskoj karijeri

Trener u našem klubu, Mladen Katalinić, kratkom porukom oprostio se od iznenada preminulog legendarnog bacačkog trenera Ivana Ivančića. Uz to donosimo jedan kratki, ali simbolični video isječak.

Ivan Ivančić je bio čovjek prema kojem je teško bilo ne imati stav. Bio je ili voljen ili nevoljen, a nerijetko su se ti osjećaji prema njemu 'miješali', bilo je i jednog i drugog. Vjerujem da je mogao birati kako bi i on poželio da ga ljudi tako doživljavaju.

U tome leži njegova posebnost i jedinstvenost. Njegova posvećenost poslu koji je radio bila je nevjerojatna kao i asketska predanost te određenost u svim mogućim detaljima. Uvijek beskompromisan - do kraja života.

Prije mjesec dana u Americi, legendarnom Eugeneu, poklonili smo mu butelju Kalifornijskog crnog vina za novu titulu prvaka svijeta koju je osvojio njegov atletičar Martin Marković. Ivanča je jako volio crno vino. Znao sam to kao cimer na brojnim putovanjima i natjecanjima koje smo kroz sve ove godine prošli.

Pripadao je drugom svjetonazoru, ali dijelili smo puno toga što samo atletski treneri znaju razumjeti.

Poštovani kolega, počivao u miru.

Oproštaj će se održati na Mirogoju u srijedu (3.9) s početkom u 15:50h

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana