Logo
Ispiši ovu stranicu

Facebook stranica preko 4000 obožavatelja, Twitter preko 100 pratitelja, više od 1000 videa na YouTube kanalu i Instagram u usponu

Naše socijalne mreže u usponu Foto: AK Agram Naše socijalne mreže u usponu

U moru silnih atletskih međunarodnih događaja pred nama naše socijalne mreže dobili su novu potvrdu svoje kvalitete i popularnosti.

Tako naša Facebook stranica sada broji preko 4000 korisnika koju su nas 'lajkali', hrvatski rečeno - kojima se sviđamo.

Twitter profil također je nedavno prešao jednu okruglu brojku, prati nas više sada od 100 ljudi. Na prvu ne zvuči toliko impresivno, ali treba uzeti u obzir kako ova socijalna mreža kod nas nema takvu popularnost kao npr. u Americi. Samim time veseli nas i ovaj jubilej.

Izuzetno lijep događaj dogodio se jučer na našem YouTube kanalu koji je doživio postavljanje svog tisućitog videozapisa, a već u ovom trenutku pisanja broji i više od toga. Osim toga, za tjedan dana naš kanal proslavit će svojih 5 godina postojanja!

Naš posljednji socijalni novitet, Instagram profil, pokazao se također kao dobar potez i u vrlo kratkom razdoblju doživio je svoj uspon i broji preko 150 sljedbenika.

Veliko hvala svim našim posjetiteljima i pratiteljima na internetskoj stranici te socijalnim mrežama! Naravno, to ne znači da ćemo stati već nastaviti u ovom smjeru te truditi se biti još bolji. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.