Logo
Ispiši ovu stranicu

Hrelec i Lazarić putem Petters na studij u Texas

Nikolina Hrelec i Paolo Lazarić Foto: Renato Branđolica Nikolina Hrelec i Paolo Lazarić

Sve više naših članova odlučuje se na 'put preko bare' što iz edukacijskih, tako iz sportskih razloga što mi svesrdno podržavamo s obzirom na uvjete kakve imamo ovdje u našoj zemlji.

Zanimljivo, kao i naša Anamarija Petters, Nikolina Hrelec i Paolo Lazarić također se nalaze u Texasu, ali ipak u drugom gradu (točnije gradiću) i sveučilištu. Sada se nalaze u Canyonu, koji broji svega 13 tisuća stanovnika po popisu iz 2010., a po nekim predviđanjima sad je brojka vjerojatno zaokružena oko 15 000. Odabrani fakultet je "West Texas A&M University Athletics".

Tamo su već tjedan dana, a prvi dojmovi su pozitivni, počevši od fakulteta koji je očekivano velik i dobro organiziran, prema njihovim riječima.

Od ostalih informacija izrazili su simpatije prema Canyonu, lijepom i mirnom gradiću za život, a hrana nažalost nije jeftina. Prva natjecanja već očekuju kroz koji tjedan, ali nemaju još točne i potpune informacije.

Zahvaljujemo im se na javljanju i želimo im puno uspjeha, u svakom smislu te riječi! 

Novi 'Amerikanci'! Nikolina Hrelec i Paolo Lazarić od 2016. se nalaze u Texasu, a pohađaju West Texas A&M University u gradiću Canyon. Na slici nam šalju fakultetski pozdrav, a mi njima šaljemo tople pozdrave iz hladnog Zagreba :) #agram #atletika

Fotografiju objavljuje Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.