Logo
Ispiši ovu stranicu

Eksperimentalni uživo prijenos PH u štafetama preko Facebook LIVE

Facebook LIVE Foto: Facebook Facebook LIVE

Za sve one koji nažalost slijedom različitih događaja neće moći biti prisustvovati KRAŠ Prvenstvu Hrvatske u štafetama, pokušat ćemo im to djelomično nadoknaditi.

Ne klasičnim streamom uživo preko interneta, već ćemo pokušati vidjeti što nam nudi mogućnost sve popularnijeg Facebook LIVE opcije, a to znači da pratite našu popularnu Facebook stranicu!

Bit će to ujedno i naš prvi pokušaj, ne znamo kako će proći i unaprijed isprika ako stvari ne pođu kako smo planirali (što je kod ovakvih stvari moguće), ali nadamo se kako ćemo vam uspjeti dočarati barem djelić sutrašnje, vjerujemo, odlične atmosfere i uzbudljivog natjecanja.

Odgovor ćemo uskoro dobiti, a svi vi koji možete, još jednom, subota 30. travnja od 16h prvo i povijesno državno natjecanje posvećeno isključivo štafetama.

Ne uspijete li ovaj vikend, dobra vijest je da to nije sve u ovom uvodnom dijelu sezone s obzirom da iduću subotu 7. svibnja nas očekuje Miting otvorenja sezone! 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.