Logo
Ispiši ovu stranicu

ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2015.

Ovosezonski Miting otvorenja sezone, uz memorijalnu disciplinu skoka u vis "Goran Subotić Tratinčica" Foto: AK Agram/Tomislav Moze Ovosezonski Miting otvorenja sezone, uz memorijalnu disciplinu skoka u vis "Goran Subotić Tratinčica"

Za manje od mjesec dana, točnije 2.5.2015. za subotu predviđen je naš Miting otvorenja sezone kao uvod u atletsku sezonu na otvorenom. Više informacija možete očekivati već početkom idućeg tjedna, počevši od popisa disciplina.

Ove godine smo odlučili tu odluku (oko disciplina) prepustiti i vama. Napravljen je popis disciplina, a bira se između dvije muške i dvije ženske discipline.

Glasovanje traje do 23:59, subota, 11.04.2015. Pravila su više nego jednostavna, u program mitinga ući će prve dvije muške i ženske discipline koje dobiju najviše glasova.

Glasovanje je moguće s jednog računala (tu se ubrajaju i tableti, mobiteli) nakon svaka 24h. Ostatak programa 'skrojit' će se sukladno željama i potrebama našeg kluba, ali pritom još jednom napominjemo kako je svaka dobra želja dobrodošla i možete nam se obratiti putem ostalih kanala (e-mail adresa, Facebook stranica...).

Rezultate ankete ćemo objaviti u nedjelju u jutarnjim satima, a početkom idućeg tjedna izlazi službeni raspis natjecanja.

Napominjemo kako se u izboru ne nalazi memorijalna disciplina skoka u vis za muškarce iz razloga što je to jedina sigurna disciplina ovogodišnjeg Mitinga otvorenja sezone, a objašnjenje zasigurno nije potrebno.

Muškarci

{sl_advpoll id='4' width='100%' center='1' title='Anketa MOS - 1'}

Žene

{sl_advpoll id='3' width='100%' center='1' title='Anketa MOS - 2'}

 

 

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana