Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDEO: Oreškoviću srebrno-brončani debi na Balkanskom U20 dvoranskom prvenstvu!

Marko Orešković Foto: screenshoot TAF Marko Orešković

Četvrto izdanje Balkanskog dvoranskog prvenstva za juniore i juniorke u Istanbulu ponudilo je podosta uspješnih nastupa za Hrvatsku, a u tu rubriku svakako spada i naš Marko Orešković.

Iako tek u prvoj godini mlađejuniorskog staža, ovaj talentirani atletičar izborio je svoje mjesto u reprezentaciji opravdao ga u pojedinačnoj utrci s istrčanih 49.74 što je ujedno i novi osobni rekord koji mu je vrijedio i osvajanja prve medalje, brončanog sjaja!

Iako izvorno ne, ispostavilo se da je Kaya iz Turske trčao nešto kraće od 400 metara ('gazio' liniju) što je pravovremenom reakcijom iz naše reprezentacije donijelo jedinu moguću ispravnu odluku - njegovu diskvalifikaciju.

U štafeti 4x400m atletičari Turske su bili oprezniji pa su i odnijeli pobjedu na 4x400m, ali odmah tik do njih bili su naši dečki među kojima je ponovno bio Marko, ovaj puta na 1. izmjeni. Nakon njega odlično su posao odradili i Babić, Cik te Bečeheli. Time su istrčali vrijeme ispod 3:19,93 za 2. mjesto i srebrna odličja!

Čestitke Marku na odličnom ulasku u (pravi) svijet međunarodne atletike!

  • Natjecanje: Prvenstvo Balkana u dvorani za juniore i juniorke
  • Mjesto: Istanbul (TUR)
  • Datum: 9.2.2020.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.