Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDEO: Čestitka Sari Kolak, novoj mlađeseniorskoj prvakinji Europe

Sara Kolak Foto: Renato Branđolica Sara Kolak

Nakon prošlogodišnje senzacije na Olimpijskim igrama, Sara Kolak na natjecanje u Bdygoszcz došla je u potpuno drugačijem statusu.

Prije godinu dana bila je u statusu svojevrsnog 'autsajdera' na Olimpijskim igrama, a sada je na EP do 23 godine stigla u statusu favorita. Naravno kako se ne radi o natjecanjima identičnog ranga kvalitete, ali i dalje je to jedno od najkvalitetnijih natjecanja ove sezone i za svaku pohvalu je kako se odlično snašla u jednoj suprotnoj situaciji.

Već u prvoj serji otvorila je s hicem od 63.12 što je bio uvod za drugu seriju kada je koplje preletjelo 65 metara i izmjereno je 65.12. Na kraju je to bio najbolji hitac, a ujedno i vrijedan tog vrijednog zlatnog odličja.

Tako je europska rekorderka svoje discipline u ovoj kategoriji opravdala ulogu favorita i posve zasluženo sada uz rekord ima i pripadajući naslov pobjednice. Samo koplje bilo je izrazito kvalitetno, 2. mjesto pripalo je Anete Kocini s osobnim rekordom 64.47 i trećeplasirana je bila domaća predstavnica Marcelina Witek, 63.03 također je njezin osobni rekord.

Velike čestitke Sari, treneru Andreju Hajnšeku, obitelji i bliskoj okolini te njezinom Atletskom klubu Kvarner na novom velikom i zlatnom uspjehu, bravo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.