Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDEO: Čestitka Sandri Perković, svjetskoj doprvakinji u bacanju diska

Sandra Perković Foto: AK Agram (screenshoot HRT) Sandra Perković

Hrvatska atletika i Sandra Perković u Pekingu su stigli do novog vrhunskog ostvarenja, a to je svjetsko srebro u bacanju diska!

Niz osvajanja medalja na međunarodnim natjecanjima uspješno je nastavljen, nakon zlatne medalje 2013. na Svjetskom prvenstvu okrunila se novom medaljom, ovaj puta srebrnog sjaja. Situacija je zaista bila dramatična, u posljednjoj seriji do svog hica bila je pozicionirana na 4. mjestu, ali uspjela je izbaciti svoj današnji najbolji hitac od 67.39 i tako zasluženo se vratila na pobjedničko postolje. Kako je to otprilike izgledalo možete pogledati preko snimke:

Čestitamo Sandri, treneru Edisu Elkaseviću, obitelji i njezinom aktualnom klubu Mladost na novom fantastičnom uspjehu i želimo joj puno uspjeha u nastavku sezone!

Iskoristit ćemo priliku te istaknuti motkaša Ivana Horvata koji je prvi i ranije nastupao od hrvatskih atletičara i ostavio više nego odličan dojam. Snimili smo i njegovih par skokova:

Čestitke njemu, njegovom timu i klubu Slavonija-Žito te nastavak skakanja na ovim visinama!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.