Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDEO: Čestitamo Filipu Mihaljeviću, europskom juniorskom viceprvaku i brončanom Dini Bošnjaku

Screenshoot srebrnog iz videa Foto: AK Agram Screenshoot srebrnog iz videa
Nakon prošlog natjecanja i 'suše' medalja, već prvi dan Hrvatska ima dvije medalje, a za prvu, srebrnu zaslužan je Filip Mihaljević na bacanju kugle, a za brončanu Dino Bošnjak na 10000m!

Disciplina je ponudila pravi 'klasik' u kojem se zaista sjajno nadmetao i na kraju s hicem preko 20 metara (20.23) osigurao medalju srebrnog sjaja. Velike čestitke Filipu Mihaljeviću i obitelji, njegovom klubu ASK Split i treneru Ivici Jakeljiću. Još jedna europska medalja za našu reprezentaciju u ovoj disciplini, bravo! stvari zvuče još bolje ako kažemo kako velike šanse za medalju ima i na bacanju diska.

U slučaju da niste pratili natjecanje ili niste imali sreće vidjeti njegove sjajne hice video - možete to napraviti upravo sada!

A rijetko viđen rasplet na 10000m Dino Bošnjak, član AK Velike Gorice, sjajno je iskoristio fatalnu grešku svog konkurenta Stelkova koji si je zabunom 'skratio' jedan krug. Jednako velike čestitke Dini Bošnjaku i obitelji, njegovom klubu te treneru i ocu Damiru Bošnjaku. Novi odličan međunarodni nastup za Bošnjaka nakon prošlogodišnjeg svjetskog juniorskog prvenstva.

Uostalom, pogledajte i sami što se sve tu događalo.

  • Natjecanje: Europsko prvenstvo za juniore i juniorke
  • Mjesto: Rieti (ITA)
  • Datum: 18.7.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana