Logo
Ispiši ovu stranicu

Trećeplasirani Grdenić i Senjarić na prvom danu ekipnog prvenstva Europe, Ćulibrk u klubu '100'

Goran Grdenić Foto: Renato Branđolica Goran Grdenić

Hrvatska se drži na 6. mjestu 2. lige s osvojenih 85 bodova, a danas je u akciji bilo nekoliko naših članova.

Goran Grdenić pružio je utrku koju smo potajno priželjkivali, ali i najavljivali, ispod 15 minuta i tako se dodatno približio svojim prošlogodišnjim najboljim ostvarenjima. U cilj je ušao s 14:54,31 te tako zauzeo 3. mjesto čime je osvojio 6 bodova za našu zemlju.

Na 400m prepone Yann Senjarić pokazao je da rezultati na početku sezone nisu bili slučajnost, dok je očito onaj nedavni na ekipnom prvenstvu Hrvatske bio malo slabiji dan. Istrčao je 51.24 te tako poput Gorana stigao do sveukupno 3. pozicije i lijepo se približio trenutku da ponovno trči utrku bržu od 51 sekunde, a onda je to već i blizu osobnog rekorda (50.88).

U bacanju kugle Demiru Kolareviću očito nije baš previše odgovarao sistem 3 sigurna hica uz potencijalni dodatni jedan pokušaj koji na koncu s obzirom na osvojeno 5. mjesto nije dobio. Ipak, i tako je ponovno ove sezone bacio preko 17 metara, točnije 17.05 i tako su osvojena nova 4 boda.

Ljiljana Ćulibrk nakon 8 godina ponovno je trčala u hrvatskom dresu seniorske reprezentacije i to na 3000m zapreke, a ujedno je to bio i njezin jubilarni stoti nastup što je pitanje koliko ljudi se može pohvaliti tom činjenicom. Velike čestitke na tome, a u samoj utrci stigla je do rezultata sezone s 11:31,49 čime je zauzela 6. mjesto i pridodala 3 boda.

Muška štafeta 4x100m zajedno je istrčala 41.26 čime su bili osmoplasirani i zaslužili jedan bod. Dio štafete bio je Zvonimir Topić na za njega nekarakterističnoj ulozi drugog trkača.

Čestitamo našima na ostvarenim rezultatima i sutra želimo ostatku ekipe još uspješnije nastupe!

  • Natjecanje: Ekipno prvenstvo Europe, 2.liga
  • Mjesto: Stara Zagora
  • Datum: 20.6.2015.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana